ДС ченгета в Президентството снасят информация на Бойко Борисов!

Росен Плевнелиев

  Огромен скандал зрее в Президентството, се разбра от източници на „Дондуков“ 1.

Администрацията на Плевнелиев била пълна с злонамерени шпиони, които снасяли на бившия премиер Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов информация от кухнята. Двама от тях вече бяха изгонени, а след изборите се очаква още поне трима от администрацията на президента да бъдат освободени заради шпионаж в полза на доскорошните колеги на Плевнелиев в Министерския съвет. Общото между тях е, че всички са кадри на службите за сигурност.

„Отношенията на Плевнелиев с Цветанов се смразиха още когато стана ясно, че той ще е кандидат за президент. След това започнаха интриги и съмнения, че бившият регионален министър ще прави втори център на властта.

За да го държат изкъсо, освен че са го подслушвали, са му вкарали и свои хора“, разказва наш източник от Президентството.

Цветлин Йовчев

Бившият шеф на ДАНС Цветлин Йовчев е бил един от агентите на Цветанов и Борисов в президентската администрация, научихме от достоверни източници. Той напусна поста си на началник на кабинета на президента, след като Яне Янев обяви поредните си „разкрития“ за служебния кабинет, назначен от Плевнелиев. Вътрешна проверка показала, че именно Йовчев има вина за изтичането на информация към „пудела на Бойко“, както е известен Яне Янев.

Секретарят на Плевнелиев по отбрана и сигурност Васил Маринов също е подал молба за напускане след напрежението вътре в институцията.

Маринов е бивш контраразузнавач и колега на Цветлин Йовчев от МВР и ДАНС. И двамата са свързани с бившия зам.-шеф на службата Иван Драшков, който все още е в топли отношения с Борисов и Цветанов.

След изборите се очаква Президентството да напусне и съветникът по национална сигурност Стоимен Стоименов, който също е бивш служител на тайните служби.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "ДС ченгета в Президентството снасят информация на Бойко Борисов!"

  1. Анонимен   12.07.2016 at 19:09

    Този Цветлин Йовчев все много знае!

    Отговор
  2. Анонимен   13.07.2016 at 8:20

    Бойко Борисов трябва всичко да знае.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *