Големия Маргин ползвал безплатни с*кс услуги от ВИП компаньонки!

Срещу Красимир Маринов - Големия Маргин свидетелст­вали 4 от момичетата в агенцията на Чолов

  Босът на СИК Красимир Маринов – Големия Маргин е ползвал редовно услугите на десетки манекенки на модната агенция „Еф Ейч Уан”, принуждавани да проституират насила от модния бос Росен Чолов – Чолата.

Това става ясно от показанията на 4 момичета от модната централа, дадени пред Специализирания съд преди дни. Заради обстоятелството, че манекенките са били непълнолетни, когато са проституирали, имената на момичетата няма да бъдат разсекретени от съда. Освен това девойките са със статут на защитени свидетели в процеса срещу топ сводника Росен Чолов.

„Почти всяка вечер охранители на Големия Маргин са взимали две-три момичета от модната агенция „Еф Ейч Уан“ и са ги водили при началника си в имението му на улица „Беловодски път“ в столичния квартал „Бояна“. Босът на СИК не е плащал нито стотинка на Чолов за сексуалните услуги, предлагани от манекенките му. За сметка на това обаче той е давал щедри бакшиши на момичетата“, твърдят следователи.

Росен Чолов пращал непълнолетните си моделки в имението на Маргините почти всяка вечер

Показанията на принуждаваните да проституират момичета потвърждават публичната тайна, че братя Маргини са неформалните шефове на вип бардака на Росен Чолов, маскиран като модна агенция. Босовете на СИК дълго време контролираха и модна агенция „Визаж“, но след като Големия Маргин се раздели с любовницата си Жени Калканджиева, гангстерите пренасочиха елитните жрици на любовта към новооснованата модна централа „Еф Ейч Уан“.

Въпреки показанията на четирите защитени свидетелки обаче прокуратурата няма да повдигне обвинение на Красимир Маринов, нито дори ще призове Големия Маргин като свидетел в процеса срещу Росен Чолов. „Няма как да докажем, че босовете на СИК са дърпали конците на модната агенция“, лаконично коментират от прокуратурата.

Росен Чолов, съпруг на манекенката и актриса Ирена Милянкова, бе арестуван зрелищно миналата пролет заедно с моделката Ралица Любенова и бодигарда си Пламен Кирилов по обвинение за насилствено склоняване на непълнолетни момичета към проституция. Първоначално срещу Чолов свидетелстваха 16 манекенки от модна агенция „Еф Ейч Уан“, но впоследствие повечето от момичетата започнаха да оттеглят показанията си.

Година след задържането на топ сутеньора той все още е в ареста заедно сошнителяси.

Манекенката Ралица Любенова, която уговаряла момичетата да проституират, обаче бе пусната на свобода, което породи мълвата, че тя е пропяла срещу началника си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *