Сводникът Дани Обувката – освободен от ареста срещу солиден рушвет!

Даниел Бурджиев - Дани Обувката

  Сводник №1 на българския елит Даниел Бурджиев – Дани Обувката е на свобода. Това научихме от достоверни източници в софийския ъндърграунд. Информацията ни беше потвърдена и от служители на полицията. Обувката е напуснал килията в сградата на Националното следствие на столичния булевард „Г.М. Димитров“ в края на миналата седмица. Мярката му „задържане под стража“ е променена тихомълком и по скандален начин от софийския съдия.

Дани Обувката платил тлъст рушвет от близо 100 бона, за да бъде освободен, твърдят запознати. Така той бил пуснат въпреки протестите на обвинението. Прокурорите били категорични, че бандитът трябва да остане зад решетките, защото навън може да повлияе на десетките момичета, които са принуждавани да проституират и са свидетелки срещу него.

В продължение на два месеца спецполицаи разпитаха близо 100 жени работили за престъпника. Над 15 от тях се бяха съгласили да свидетелстват срещу него. Те обаче вероятно ще се откажат от намеренията си да съдействат на полицията, когато се сблъскат с освободения Бурджиев, който вече вилнее из кръчмите в София.

Сутеньорът се фукал, че имал много дебели контакти с важни лица от съдебната система и затова е излязъл от ареста без проблеми. Оперативни данни на антимафиотите пък сочат, че хвалбите му не са съвсем без покритие. Дани Обувката има близко приятелство с няколко съдии, единият от които редовно си поръчвал девойки за компания.

Бурджиев беше арестуван на 18 юли тази година при спецакция на ГДБОП, след като беше разработван цяла година преди това. Официалният му бизнес е продажба на скъпи обувки, откъдето идва и прякорът му. Собственик е на известните бутици „Криция“. Негови са три магазина в топ центъра на София – 2 на ул. „Солунска“ и един на бул. „Витоша“. В последния той е бил забелязан да брои оборота си в края на работния ден.

Парите от чепици обаче са като трохи в сметката на гангстера. Години наред той е по-известен като сводника на родния политически и бизнес елит откъдето лапа големите пачки. Популярни българи се уреждаха в кревата с актуални миски именно от него.

В каталога на гангстера близо близо 150 скъпо платени труженички. Между тях са красавици от модни агенции, както и лица от корици на модни списания. В този бизнес са били замесени също и таксиметрови шофьори, които разкарвали труженичките по домове на клиентите и хотели. Тарифите им се движели между 500 и 600 лева, а за поръчки извън София – между 800 и 1000 лв.

Проститутките на Дани Обувката се изявявали в конкурсите „Мис Бест еротик моделс“, „Мис София сезони“ и много други, сочат още разработките на спецполицията. Повечето от девойките били от провинцията – Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и Поморие.

Установено е също, че босът на „Криция“ е осигурявал момичета за клубна верига „Вавилон“ в Австрия. Жриците на платената любов пътували и до Швейцария, Дубай, Македония, франция и Италия. При обиски в неговия дом и в апартаментите на аверите му спецполицаите от ГДБОП намериха множество банкови преводи и вносни бележки към търговски банки в страната за суми около 200 000 евро както и нотариални актове за недвижими имоти в София.

Имало отделно ценообразуване за чужбина. Тази част от клиентите му, които искали да наемат манекенки за секс уикенди извън родината, плащали за 48-часова компания 3000 евро заедно с пътните разходи и хотел за момичетата.

В пресата миналата седмица бе разкрито, че проститутките на Дани Обувката са се разбягали от шефа си и работят самостоятелно. Близки до Бурджиев обаче разкриха пред журналисти, че топ сводникът няма да изостави доходоносния си бизнес току-така. Търговецът на женска плът вече е започнал да изгражда наново схемите си.

В офиса му са привикани част от момичетата за инструкции. Обувката този път е решил да смени тактиката. Вече няма да бъде на върха, нито ще приема поръчки и изпраща момичета. На тази позиция е поставен негов човек, който доскоро се е изявявал като еротичен фотограф. Пряко с момичетата пък щяла да се занимава девойка, която преди години е печелила титлата „Мис Русе“.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Сводникът Дани Обувката – освободен от ареста срещу солиден рушвет!"

  1. veselin   20.12.2012 at 0:45

    mojeli dase obarna kam vas za xakvane na feisbukami edno momi4e mi prati edin klip i mi vze profila i pisheshe otmoe ime na vsi4kitemi abonati tam imali na4en da se razbere koi mie pratil klipa i dase nakaje i dase maxne toz klip i drugi dve me komentiraxa mislq 4e i te sa zameseni v tova drakon_pm@abv.bg tovamie potrebitelskoto ime v feisa a imeto na momi4eto koetomi prati klipa e klara a drugite koito sam sigoren 4eimat neshto obshto sa djeni ivanova ot bs i anelka flanelka ot bs i dvetesa priqtelki

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *