Георги Петров – племенник на Киро Японеца: Чичо ме заплаши с убийство, прати ми ченгета – килъри!

Киро Японеца

Киро Японеца организира квартал „Факултета“ в подкрепа на Бойко Борисов. Това видя журналист с очите си миналата седмица.

Известният бос на наркомафията беше събрал петдесетина роми миналия петък, за да ги агитира да излизат на протести в подкрепа на Бойко Борисов и правителството. Японеца е един от големите спонсори на ГЕРБ, а доскоро държеше и контролирания ромски вот в полза на управляващите.

Георги Христов - Йончо

„Киро няма вече никакъв авторитет в махалата“, казаха запознати със ситуацията там. Те разказаха, че той и досега продава наркотици с покровителството на МВР и най-големите началници, защото се чувства недосегаем, но събитията от последните десетина дни силно разклатили позициите му в ромския квартал. Киро Японеца и хората му тормозят всички във „Фкултета“ и държат монопол както над заложните къщи, така и над всеки бизнес, който се развива там, включително продажбата на хляб, се каза в специално интервю, което бе публикувано в пресата, с неговият племенник Георги Петров.

В началото на февруари Петров бе арестуван при зрелищна акция с обвинението, че е искал да убие вуйчо си. Японеца е брат на майка му. „След това интервю Киро отново отправи заплахи към мен и семейството ми и пусна поредната порция лъжи в медиите, на които плаща“, съобщи за столичен вестник Георги Петров – Йончо.

„Той дори накисна шефа на Трето районно полицейско управление, като каза, че аз съм му плащал по десет хиляди лева на месец – сподели набеденият племенник и добави, че това е пълна лъжа. – Киро продава наркотици и всяка власт го покровителства. Ще повярвам, че нещо се променя в тази държава, когато този човек, който заплашва със смърт мен и семейството ми, бъде прибран на топло“, заключи Георги Петров.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *