Гара Дембеле на път да си замине от „Фрайбург“ – хванали го с наркотици

Гара Дембеле

  Бившият напа­дател на „Левски“ Гара Дембеле е сгафил жестоко в настоящия си клуб „Фрайбург“. До нас достиг­на слух, че германците отписали национала на Мали, след като се усъмнили, че приема леки наркотици.

 Гарата премина във „Фрайбург“ преди година, но не успя да затвърди реномето си на машина за голове, в каквато се превър­на в родната „А“ група. В шестнайсетте мача, в които се появи на терена, закупе­ният за 2,2 милиона евро нападател записа името си сред голмайсторите само веднъж.

 Зад нередовната игра на Дембеле се криела не футболна, а друга причина, твърдят запознати. Германците надушили малиеца, че не е сред най-ревностните пазители на спортния режим. Във „Фрайбург“ си имали едно наум, че Гарата е фен на твърдия алкохол.

  Едва ли има футболен запалянко, за който да е неизвестно, че по време на престоя му в София Дем­беле загази здраво пред закона. Идолът на сектор „Б“ бе изловен да шофира нашльокан като закоравял пияница в Студентски град, а дрегерът показа 1,64 про­мила алкохол в кръвта му.

 Наред с редовната употреба на любимото му малцово уиски, Гарата често пушил марихуана, говори се и до днес из футболните среди. А комбинацията на твърд алкохол с изсушените съцветия на растението индийски коноп става взривоопасна. 

С вредния си навик Дембеле дошъл в Пловдив, където игра в „Локомотив“, преди да подсили „Левски“, заминал с него и за Герма­ния. Във „Фрайбург“ обаче бързо го разкрили.

 „Дембеле е отличен фут­болист, но към тези пороци, като добавим и жените, се превръща в рискован със­тезател. Това е и причината в момента в „Левски“ да се чудят дали да направят опит да го върнат на „Герена“, защото се страхуват, че раз­гулният живот в столицата ни ще се отрази пагубно върху Гарата“, коментират близки до „синия“ клуб.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *