Алкохолизиран любовник смазвал от бой Ева Тепавичарова, позната като Йовка от “Столичани в повече”

 

Ева Тепавичарова

 Едва ли е оста­нал някой, кой­то да не е разбрал, че преди години звездата на „Стък­лен дом“ Яна Мари­нова е била прос­треляна от гадже. Колцина обаче са наясно, че друга една актриса от Би Ти Ви сериал – Ева Тепавичарова от „Столичани в пове­че„, също е имала сериозни екшъни с любовник?

 Чаровната млада дама, която сполучливо влиза в образа на селската мома Йовка Лютова, била звер­ски пребивана от някогаш­ния си интимен приятел Калоян. Той е баща на сина й Борил, но никога не се е интересувал от детето.

 „Аз съм самотна майка и не ме е срам от това“, откровеничи Ева. И не крие задоволството си, че е ус­пяла да се откъсне от по­бойника навреме.

 Калоян е голямата лю­бов на актрисата от сту­дентските й години. Когато се запознали, той бил тол­кова мил и внимателен, че веднага пленил сърцето й. След време обаче започ­нал да показва тъмната си страна.

Тепавичарова овековечавайки бременноста си

  Любовникът с име на български цар взел да пие повече от нормалното, а също и да посяга на изгората си. Звезда­та от „Столичани в повече“ наивно вярвала, че шамарите са само инцидентно явле­ние. Надя­вала се да секнат, но се лъгала. Уви, побоите зачестили.

 Имало ги и по време на бремен­ността й. Едва тогава Ева най-сетне започнала да осъзнава с какъв чо­век се е събрала и лека-полека тръгнала да се отдръпва от него, за да запази детето в утробата си живо и здраво. Когато бебето й проплакало за сефте, бащата отказал да го признае. Калоян  изразил дълбоки съмнения, че хлапето е от него, и Ева се принудила да запише малкия Борил с момин­ското име на майка си. И  днес таткото  е  все така безотговорен. Той не изпитва никакво желание да вижда момчето,  нито пък да плаща издръжка. Тепавичарова обаче не смята да дава бившия си на Темида. Тя изкарва дос­татъчно пари, та да се гри­жи сама за чедото си и не е готова за нови срещи с Калоян за нищо на света. Ева подминава с усмив­ка подмятанията, че е лека жена.

 Смее се и на мълвата, че Руслан Мъйнов (Спас Лютов), с когото са двойка в „Столичани в повече“, си пада по нея. „Един ден той дойде и ми показа какво пишат за нас. После зага­дъчно се усмихна и рече: „Може пък и да е вярно, че те харесвам“. Не, че нещо… той така ме прово­кира. Иначе е много мил. Любимец ми е!“, споделя екранната Йовка за отношенията си с бесарабския българин.

Със синът си Борил

  Тя не крие, че е влюбе­на и има мъж до себе си – грижовен и всеотдаен, но отказва да го представи официално. Двамата с на­стоящето й гадже все още не живеят заедно, защото актрисата се страхува да не стресира малкия Борил. Само времето ще покаже дали от връзката им ще из­лезе нещо сериозно.

 

Чака оферта от “Плейбой”

 Ева не се притеснява от голотата си. Съ­бличала се е както на сцената, така и за фотосесии. По примера на редица хо­ливудски звезди се щракнала без дрехи дори в напреднала бременност. След като тези кадри изтекоха в интернет, почитате­лите й от мъжки пол останаха очаровани от сочните й форми. „Позирах, за да уве­ковеча красотата на майчинството. Ако го­лотата е откровение, то аз съм откровена, фотосесията беше само за мен, не знам кой я пусна в мрежата“, отсича екранната Йовка. И допълва, че пак би се снимала гола. Нямала нищо против да цъфне на корицата на мъжко списание, но все още не била получила достатъчно добро пред­ложение, което да приеме.

 

Ходи с кубинки вместо на токчета

Актрисата и Руслан Маинов в "Столичани в повече"

  Тепавичарова не харесва обувките на висок ток и трудно се справя с ходенето върху такива. Отказала се от елегантните чепици като тий-нейджърка, когато едва не счупила крак. Тогава взела един чифт от майка си, зафръцкала се по улицата, но се спънала и паднала. Пукнала си кост на крака, а едва не контузила и носа си.  Тогава се зарекла в бъдеще да носи само удобни и най-вече равни обувки. „Предпочитам кубинките – с тях лесно газя злите хора“, смее се актрисата.                  

 Падала си по художник

 Име за детето си Ева избрала много преди да разбе­ре, че е бременна. Като ученичка тя била силно впечат­лена от художник, който се казвал Борил. Още тогава Тепавичарова се заклела, че някой ден ще кръсти сина си на него.

 „Бях убедена, че ще имам момче. Никога не съм ми­слила женски имена. Не знам какво щях да правя, ако се беше пръкнало момиче“, смее се актрисата. Тя не крие желанието си за още едно дете. Ще й се, ако е ре­къл Господ, второто й отроче да е от женски пол.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Алкохолизиран любовник смазвал от бой Ева Тепавичарова, позната като Йовка от “Столичани в повече”"

  1. Стенли   04.05.2012 at 12:38

    Толкова е готина и естествена в „Столичани в повече“! Имам чувството че не играе а направо си е тя! Влязла е истински в кожата на Йовка! Направо не мога да си представя друга българска актриса да играе Йовка! Същевременно се оказва, че е борбена и твърда жена, която не се е предала дори пред такива тежки трудности каквито се описват в сатията (другаде четох че въпросният ИДИОТ Калоян е бил скинар! Какво да очакваш от такъв ?!?!? Ева аз съм един обикновен трътльо, който обаче ти е голям фен, и ти стискам палци за положителен резултат от битката с живота! За сега се справяш по-добре от хиляди други хора и успяваш да гледаш дете и да се развиваш професионално! Говоря ти на ти, фамилиарнича, а ти дори няма да прочетеш това, но ти се възхищавам! Късмет за напред!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *