България фалира!

България на дъното по бедност в ЕС

Министър председателят реже ленти, но според финансовите специалисти и това не може да спаси България от фалит. Според специалистите родината ни била фалирала, но медиите криели този факт от страх да не се заровят в политическите интриги.

Икономистите прогнозират, че есента можело да има големи затруднения с изплащането на пенсиите и бюджетните заплати. И сега се забелязва необосновано забавяне на заплатите в някои държавни сектори, но ситуацията все още е под контрол, според Симеон Дянков. На противоположно мнение са от опозицията. Те алармират, че ситуацията в момента е била толкова сериозна, че даже и остатъкът от финансовия резерв на държавата нямало да помогне в критичната ситуация на есен. Изходите пред нашата държава са два – или заем от МВФ или предсрочни избори, а потребителите на социалните мрежи дават и трети изход – терминал две на летище София. Може да има нещо вярно в слуховете, защото напоследък се

Преди 50 години България фалирала за първи път

забелязва активизиране на всички възможни канали за постъпления в държавната хазна. Финансовият министър Симеон Дянков дори се опитва да се докопа до Сребърния фонд. Според буквата на закона парите от този фонд може да се влагат само в ценни книжа с най-силен рейтинг. Но Дянков влагайки ги в български ценни книжа, взимал  едни пари и ги харчел за нищо, а по този начин не се решавал проблемът с изплащането на пенсиите,  според икономистите. При всички положения, който и да е прав ни очаква тежка зима, въздишат пенсионерите.

България номер едно по бедност в Европа
http://youtu.be/yuxYPAHolOc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *