България снабдява с оръжие сирийските терористи!

Взривоветe край Петолъчката

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви, че България участвала във гражданската война в Сирия, като въоръжавала  ислямистите. Дори свърза печалните взривове в склада на „Берета трейдинг“ при „Петолъчката“ с този износ.

Според него, те са предизвикани умишлено, за да се прикрият следите от доставките за ислямиските екстремисти в Сирия. За Волен не е възможно да има съвпадение между посещението на боса на ЦРУ Дейвид Петреъс в София и взривовете. Той допуска с това си посещение американецът да е договорил оръжие за сирийските бунтовници и евентуално участие на България във военна мисия в Иран. Атакистът

Волен Сидеров

припомни, че след взривовете от Челопечене през 2008 година в Грузия, руските военни откриха нашенско оръжие, което по документи трябвало да е унищожено в Челопечене. Това предизвика дипломатически скандал защото руснаците поискаха обяснение от тройната коалиция, как нашето оръжие и боеприпаси са се оказали в грузински ръце. Воленс Сидеров дори се закани да поиска пълен и подробен отчет за утилизацията на родните оръжия и боеприпаси.

Взривовете край Петолъчката

http://youtu.be/hkJK6SLKaYY

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "България снабдява с оръжие сирийските терористи!"

  1. Ники   19.07.2012 at 14:35

    ВЯРНО Е КОЕТО КАЗВА ВОЛЕН И ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ, ТОЙ ЗАБОГАТЯ ОТ ПРОДАЖБИ НА ОРЪЖИЕ.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *