БНТ се превърна в семейна телевизия!

Имаме ли нужда от такава БНТ

Оказва се, че няколко почти несменяеми клана управляват милиони левове държавни пари за сметка на данъкоплатците в БНТ. Според сметките на одиторите, поне 80 милиона лева са източени от телевизията „майка“.

Фалитът е надвиснал над националната телевизия, заради това, алармират притеснени работещи в държавната медия. Тази сума е почти целият бюджет на БНТ за 2012 г., като виновен за отчайващото положение се сочи програмната шефка на медията и т.нар. продуценти около нея. Заради почти безконтролното харчене на бюджета, всички предаванията са орязани, което съвсем влошава нещата и на без това почти не гледаемата телевизия.

Дори бившият кадър на медията, доайенът Алис Крайчева преди време обвини ръководството на БНТ, че е превърнало държавната телевизия в семейна фирма, разполагаща с държавни пари и харчеща средствата на данъкоплатците.

Публична тайна е, че БНТ всъщност е семейна телевизия. Например – Коко Каменаров и съпругата му Радина Червенова, са чист пример за конфликт на интереси в държавна компания. Друг пример: жената на Бойко Станкушев, един от босовете в управителния съвет на медията, стана водеща в БНТ 2 . Да не говорим за Мира Добрева и нейния съпруг Жоро Торнев. Мира не става за екран и рейтингът на сутрешния блок „Денят започва с …“ е потресаващо нисък.

студио 3

Просто назначенията в БНТ и БНТ2 наистина действително будят почуда. Изгонената от TV7 Карина Караньотова моментално си запази място в БНТ2, при това в новинарския екип. Освен това извадиха от нафталина още няколко позабравени лица.

Единствено спортните програми печелят вниманието на зрителите, иначе предаванията на тази телевизия са чисто и просто точене на средства от държавната хранилка.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Efff6DL6y-w

Още сензации:

loading...

Един отговор за "БНТ се превърна в семейна телевизия!"

  1. сибил   13.11.2012 at 0:19

    Брей,сем.Григорови и те се наместиха в Буркан националната телевизия!!!Колко, семейства работят в тази медия,много!Потърпевшите от земетресението, сигурно трябва лично да благодарятт на скучната двойка, която „тъпо“ ни разсмива.Въобще, защо се отпускат държавни пари, взети от джоба на редовните данъкоплатци за подобно гавра.Отдавна трябваше да бъде санкционирана и реформирана тази „медийка“на държавна хранилка.Съкратиха неудобните и качествени журналисти, за да назначат „готови“ световно неизвестни и некадърни зевзеци.А някои ръководителчета по РТВЦ-та развиват бизнес с Фондации, ползвайки телевизията.Но, правителството, явно няма понятие и затова пуска още на лелките и чичковците от Бозата наричана -БНТ!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *