Бесни хулигани пребиха шофьор на тролей!

Тролей

С летните горещини зачестиха подобни случаи, онзи ден например при леко ПТП, бе пребит един човек. 53-годишният ватман е бил атакуван, след като закачил с тролея си странично колата на хулиганите марка „Мерцедес“.

В мерджана пътували трима души. Човекът е бил счупен от бой  от тримата  на кръстопътя  между столичните булеварди „Скобелев“ и „Христо Ботев“. Според свидетелите причината за пътно транспортното произшествие са били именно тримата младежи в леката кола. Мерцедесът е засякъл тролея и той от немай къде го бил закачил, кълнат се свидетелите. Веднага след удара тримата нахълтали в тролея и започнали да бият мъжа. Пътниците веднага алармирали органите на реда и

полиция

наглеците били задържани моментално. За престъплението са задържани пътниците в Мерцедеса, двама мъже и една жена. Мъжете били криминално проявени, според полицаите. Младежите са на 19 и 31 години, а дамата – на 24. Бърза справка в полицейските регистри изкара наяве, че един от мъжете имал регистрация в полицейското управление за вандализъм.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *