Вижте как изглежда Мегз без грима и екстеншъните! СНИМКА:

miglena-kakanasheva-10

Миглена Каканашева коренно се преобрази, след като Биг брадър й нареди да свали грима и екстеншъните.

От наконтената дизайнерка не остана и помен. А без екстрите, които да я разкрасяват, тя се оказа невзрачно копие на себе си.

След като свали няколко реда екстеншъни, се оказа, че Мегз има съвсем къса и тънка косица. Без гримът пък единственото, което се забелязва по лицето й, са силно издадените напред зъби.

Каканашева трудно преглътна факта, че няма да може да рекламира гримовете и изкуствените коси, които продава в интернет.

miglena-kakanasheva-22

Но дизайнерката категорично възропта да носи будистката премяна до края на седмицата. Тя заяви на съквартирантите си, че така няма да може да рекламира дрехите, които прави, и бизнесът й ще пострада. Имала да храни семейства в родния Раковски и затова не й пукало особено, че съквартирантите й в къщата ще гладуват.

Разбира се, за никого не е тайна, че думите й са силно изопачени, тъй като единствените, които ще гладуват, са китайците, които й шият дрехите. Затова наглото и безочливо поведение на Мегз взриви къщата.

„Някой пък е умрял да й гледа парцалите по телевизията“, коментират фенове на предаването по форумите. „Енджи Касабие има много по- красиви и скъпи дрехи и тя би трябвало да се дразни, че няма да ги показва. Но само Мегз реве, че не може да си навира парцалите в очите на хората“.

Бунтът на Миглена Каканашева е единствено с цел пиар и съквартирантите й са наясно с това. Затова дизайнерката ще отприщи толкова мощна реакция срещу себе си, че Цуни ще хване нож и ще поиска да й нареже дрехите.

На снощните номинации пък, тя отнесе най- голям негативен вот заради безпрецедентния си егоизъз и наглост.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *