Съквартирантите взеха за мезе Мегз! Ето как я гаврят:

Мегз ти коя си

Миглена Каканашема безспорно е сред най- големите дразнители в къщата, а съквартирантите изобщо не й цепят басма. Всички й се подиграват в лицето и й подмятат хапливи забележки.

Основната причина за гаврите, които търпи Мегз, е прекалено високото й самочувствие и непрестанните опити да се прави на интересна.

Поредната прищявка на дизайнерката, отново я превърна в най- осмиваната персона в къщата. Тя поиска от продукцията да й осигурят… солариум за лице. Тази глезотия обаче й донесе номинация за изгонване от писателката Ваня Щерева, която заяви, че никой друг не се радва на толкова привилегии от Биг Брадър, колкото тя.

Миглена Каканашева по цял ден се кипри пред огледалото в къщата, което вече предизвиква язвителни коментари от жените в къщата.

megz-6

Джулиана Гани изтърси, че Мегз прилича на бобър и вероятно от комплекси заради неугледния си вид, не спира да се цапа с часове пред огледалото. Силиконката не крие, че не я понася, най- вече заради високомерното й отношение, без никакво покритие

Мария пък заяви, че дизайнерката дори спяла с токчета и не се преобличала с дни, за да рекламира най- новите си артикули. Фолк певицата дори предположи, че като нищо пак ще я блъсне камион, за да популяризира колекцията си дрехи.

И докато гримирането с часове и носенето на едни и същи тоалети могат да се обяснят с опити за продуктово позициониране от страна на Мегз, то странното й хоби повдига по- тревожни въпросителни сред съквартиранти и зрители.

Оказа се, че пишман дизайнерката си прави хербарий от… умрели насекоми!

„Ама верно ли и бълхи събираш“, направи си гаргара Джулиана Гани с извратеното занимание на мургавелката. „А може и мишки да събираш, тука нали е поле. За спомен“, довърши я силиконовата моделка.

Сашка Васева пък се успокои, че тя с нейната хипохондрия, изглежда доста по- нормална от Миглена Каканашева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *