Снимки по бански на Гюлсерен от „Твоят мой живот“ шокираха феновете й! Ето защо:

nurgiul-2

Нургюл Йешилчай е сред най- красивите турски актриси, но наскоро папараци разкриха старателно пазената й тайна. Оказва се, че тялото на звездата е доста далече от съвършенството.

Гюлсерен от „Твоят мой живот“ беше изловена по бански, но гледката едва ли ще оправдае очакванията на почитателите й, особено тези от мъжки пол.

Папарашките снимки разкриха, че актрисата има сериозни проблеми с целулита. Въпреки че килограмите й са съвсем в нормата, кожата на красавицата е жестоко набраздена. Целулитът е превзел и бедрата, и корема, и дупето на Йешилчай.

nurgiul-1

41- годишната актриса е известна у нас с участието си в някои от най- хитовите турски сапунки: „Твоят мой живот“, „Любов и наказание“, „Имението с лозите“. Освен че е сред най- красивите актриси в южната ни съседка, Нургюл Йешилчай е и сред най- талантливите.

nurgiul

Последната й голяма роля беше като Гюлсенер в „Твоят мой живот“. Актрисата обаче напусна популярния сериал след втория му сезон. Натоварването покрай снимките на продукцията дошло в повече на Йешилчай и тя предпочете да се откаже, въпреки огромния хонорар, който получаваше.

Тя не е първата турска звезда, която се отказва от ангажимент в сериал, заради изтощаване от работа. Освен това, тя е самотна майка, а снимките много често продължават по 20 часа.
След смъртта на героинята й в „Твоят мой живот“, мястото й бе заето от актрисата Шюкран Овалъ. Тя обаче също напусна след края на сезона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *