Паник атака в името на продажбите! Ваня Щерева разкри наглия цирк на Мегз! Виж Тук:

Нормална ли е Миглена Каканашева или е абсолютно ку-ку? Това ще се запита всеки след потресаващите разкрития на Ваня Щерева за последната й нощ в къщата и последвалата паник атака на дизайнерката на следващия ден.

Снощният истеричен припадък на Мегз в къщата събуди много въпросителни, но писателката, която снощи беше изгонена от шоуто, разкри истината за състоянието на моделиерката.

Щерева прекарала последната си нощ в къщата в компанията на Миглена, като двете си говорили много и за най- различни неща. В хода на разговора, Ваня й разказала, че преди време получила паник атака. Мегз й заявила, че никога не й се било случвало. Но се поинтересувала какво представлява.

Писателката надълго и нашироко й разказала какво се случва с човек, когато е в това състояние.

На следващия ден, точно в началото на живото предаване, Мегз изведнъж получи… паник атака! Внезапният й пристъп първоначално шокира съквартирантите. Но от екипа на шоуто като че ли не бяха особено изненадани от поредния опит на дизайнерката да привлече вниманието върху себе си.

megz-10

По същото време, когато Миглена Каканашева истерясвала по телевизията, майка й пуснала в социалните мрежи реклама на роклята, с която е облечена дъщеря й, сигнализира зрителка в „На кафе“.

Поредният опит за пиар на Миглена Каканашева обаче този път стигна доста далече. От предаването вкараха лекарски екип в къщата и дадоха висока доза успокоителни на дизайнерката.

Съквартирантите не изглеждаха особено притеснени от истерията на Мегз, нито пък коментаторите в студиото на Ники Кънчев.

Дали обаче е нормално човек да се заиграва със здравето си по толкова брутален начин, само и само да спечели повече пари? Ситуацията с Миглена Каканашева вече си избива на патология. А също така и на наближаващ фалит.

Отчаяния пиар на дизайнерката показва само, че бизнесът й има сериозни проблеми. Най- вероятно Мегз е загубила благодетеля си и сега изпитва силни затруднения да поддържа бляскавия имиджа на бранда. Затова се е навила да влезе в къщата, като повечето участници през последните години – финансови проблеми. Затова трепери дали Биг Брадър няма да я накара да облече гащеризон, вместо роклята, която рекламира през деня в социалните мрежи. Плаче, когато я нарича по малко име, вместо с името на бранда й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *