Ще паднете! Ето каква е скандалната снимка с Мегз, с която Цуни се фука:

megz-7

Цуни разкри каква е скандалната снимка с Миглена Каканашева – Мегз, която пази в телефона си. Плейбоят от Тръстеник призна, че притежава кадър, на който пишман дизайнерката е… залята с латекс!

Това за нормалните хора, които не ходят по чалготеки, може и нищо да не означава. Но всъщност било най- модерното любовно отмъщение в родния ъндърграунд, разкри Цуни. Мутрите поръчвали унизителното посегателство срещу любовниците си за назидание.
Било особено популярно по чалготеките, а Цуни се сдобил със снимката от свои приятели, които присъствали на срамната сцена. Той обаче отказа да я покаже в телевизионен ефир.

Обществена тайна е, че 27- годишната Мегз, която не спира да парадира с бизнеса и парите си в къщата, е подставено лице на много богат и влиятелен мъж. Всички съквартиранти са наясно с това и от време на време изпускат по някоя реплика, но всеки си трае, за да си няма проблеми навън.

Джулиана Гани не веднъж натърти, че Мегз е доста известна в средите на бръмчалките и я свързват с много богати турци. Ваня Щерева пък заяви, че е виждала тежката охрана, с която се движи моделиерката по заведенията. А при скандалите между Мегз и Мария, фолк певицата я жегна, като й каза, че лае на каишка.

Огромното самочувствие без покритие на дизайнерката също издава, че тя разчита на нечия солидна опека извън къщата. Каканашева дори стигна до там, че не един и два пъти си позволи да унижава легендата Маргарита Хранова и дори да й крещи.

Снощи мургавелката пък изпадна в дива истерия от факта, че Биг Брадър не я нарича „Мегз“, за да рекламира марката й, а се обръща към нея по име. Това я докара до неистов бяс и рев и тя разигра поредната драма в къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *