Психолог с разбиващ коментар за Мегз! Само Тук:

Мегз инатПоведението на Мегз снощи предизвика противоречиви реакции у зрителите. Много от тях я порицаха и я нарекоха лигла, но имаше и такива, които се възхитиха на силния й характер.

Обърнахме се към психолога Емил Димитров от София, който буквално разкости дизайнерката от Раковски.

„Тя е един най-обикновен безотговорен българин, каквито има безброй – не я интересува с кого какви договорености и задължения има, а какво си е наумила да прави.

Мегз не може да разбере един прост принцип на културните, на цивилизованите общества – в случая тя няма право да поставя желанието да си рекламира дрехите над задълженията, които е поела в този формат. И аз искам самолета на Бойко, ама е незаконно, защото не е моя собственост.

Мегз ревътЕлементарни неща. Фактически, тя се нарича през цялото време принципна, а всъщност е върха на безпринципността. Тя е объркан мозък не знае кога спират принципите и кога се налага саможертва в името на колектива. Нейният инат  не може да бъде наречени принципи! Тя няма принципи. Тя не знае какво значи принцип. И го бърка с инатлива праволинейност и измислена вътрешна борба кое е редно и кое не, но пречупено през нейната призма и нейното его. Само през нейното, без да се съобразява с другите.

Не е пригодена да живее в нормално общество с нормални порядки, където трябва да отстояваш себе си, но до степен, в която не вредиш на останалите.

Алфредо пък фаворизира индивидуалността. Но това нейното не е индивидуалност, а приумица. Не може истинската, стойностна индивидуалност да бъде безпринципна!.“

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *