Нургюл Йешилчай е звездата в хитовия турски сериал „Твоят мой живот“

nurgiul-ieshilchai

Нургюл Йешилчай е звездата в новия турски хитов сериал „Твоят мой живот“ (Paramparça). Актрисата е позната на българските зрители с ролите си в сериалите „Имението с лозите“ (2002-2003), „Ангелският остров“ (2004), „Вярна на себе си“ (2006) и „Любов и наказание“ (2010).

39- годишната Нургюл Йешилчай е сред топ имената в турските сериали, кино и театър. Ролята й в „Твоят мой живот“ е сред най- успешните. В момента сериалът е най- гледаният в Турция.

С партньора си в "Твоят мой живот" Еркан Петтекая
С партньора си в „Твоят мой живот“ Еркан Петтекая

В „Твоят мой живот“ Нургюл Йешилчай се превъплъщава в ролята на Гюлсерен Гюлпънар. Дни преди да роди бебето си, Гюлсенер претърпява инцидент – блъска я кола. От удара започва да ражда преждевременно. Хората, които я удрят, я закарват да роди в най- близката частна болница, като поемат всички разходи.

По същото време, когато Гюлсерен постъпва в болницата, за да роди е докара и Дилара Гюрпънар. Двете жени раждат момиченца почти едновременно. Сестрите обаче объркват табелите с фамилните имена на новородените.

Така, бедната Гюлсерен получава дъщерята на богатото семейство Гюрпънар, а те съответно, нейното бебе.

След 14 години, съдбите на двете момичета и семействата им се преплитат и това е в основата на сюжета на хитовия турски сериал.

В личния си живот, актрисата Нургюл Йешилчай също е самотна майка като героинята си. От 2004 до 2010 е омъжена за колегата си Джем Йозер, от когото ражда син – Осман Неджат.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *