Героите в турския сериал „Твоят мой живот“ – част 1

tvoiat-moi-jivot-2

От 9 ноември по БТВ тръгва новият турски сериал „Твоят мой живот“. Поредицата е абсолютен хит в момента в съседката ни, където тече вторият сезон.

Нека разгледаме накратко кои ще са основните действащи лица в сериала:

Гюлсенер (Нургюл Йешилчай). Живее много скромно, но възпитава дъщеря си Хазал да спазва ценностите и да е справедлива. Съпругът й я изоставя и заминава за Германия. Гюлсерен и дъщеря й Хазал живеят в дома на сестра му Кериман. Тя обаче постоянно им припомня, че без нея щяха да са на улицата. Гюлсерен трудно си намира работа. Налага й се често да я сменя. Когато научава, че Хазал не е биологичната й дъщеря, не желае да се разделят. Съдбата обаче е решила друго. С биологичната си дъщеря Джансу стават много близки.

Джихан (Еркан Петтекая). Много богат бизнесмен. Притежава верига ресторанти. Никога обаче не злоупотребява с влиянието си. Животът му изглежда идеален – богат е и има стабилно семейство. Джихан обаче не е щастлив. Отдавна няма чувства към съпругата си Дилара, но не желае да се разведе, заради децата им. Откритието, че Джансу не е негова биологична дъщеря, променя живота му. Среща Гюлсерен, в която се влюбва много силно.

tvoiat-moi-jivot-3
Джихан и Гюлсерен

Дилара (Ебру Йозган). Жената на Джихан. Като съпруга на богат бизнесмен, се занимава в благотворителност. Доста консервативна. Контролира много децата си Джансу и Озан. Дилара е много чувствителна към мнението на хората. Когато става ясно, че истинската й дъщеря е Хазал, се притеснява да не пострада репутацията й.

Дилара
Дилара

Джансу (Лейля Танлар). Биологичната дъщеря на Гюлсерен, от отгледана в семейството на Джихан и Дилара. Не се държи като богата лигла, а е много земна. Не държи на материалните блага. Не понася интригите и липсата на справедливост. Отстоява винаги позициите си. Тренира конна езда, но никога не успява да се нареди сред победителите. Това вбесява майка й Дилара, която е свръхамбициозна. С Гюлсерен изграждат много силна и сърдечна връзка.

Джансу
Джансу

Хазал (Алина Боз). Истинската дъщеря на Джихан и Дилара. Пълна противоположност на Джансу. Обвинява майка си Гюлсерен, че не може да й осигури охолен живот. Материалистка. Постоянно сее интриги. Въпреки че все се оплаква от Гюлсерен, все пак я обича. Емоциите й са дълбоко скрити, а на повърхността изглежда студена. Когато разбира, че е дъщеря на богато семейство, веднага иска да захвърли живота с Гюлсерен и да заживее охолно, както винаги си е мечтала. Изпитва силна завист към Джансу и се опитва да я измести от сърцата на родителите си.

Хазал
Хазал

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *