Маги Халваджиян обиди жестоко Лили Иванова! Ето за какво се скараха:

lili-ivanova-magi-hal

Лили Иванова и Маги Халваджиян обтегнаха отношенията си.

Примата категорично  отказала да участва в откриването на Х- фактор на 10 септември.

Двамата с продуцента Маги Халваджиян се срещнали случайно във Варна, където течали последните кастинги. От дума на дума, той й предложил да „избият заедно рибата“, като тя присъства и пее на официалното откриване. Арменецът се надявал, че примата няма да му откаже, тъй като преди години й снимал видеоклипове и тя била добре предразположена към него.

Динозавърката на родната естрада обаче попитала колко ще получи за тази своя изява. Маги започнал да се пазари и тогава тя му заявила, че времето й е скъпо, тарифата й е 50 хиляди на час и смята за неприемливо да вдига рейнитига на предаването без пари.

lili-ivanova-1

Благотворително би пяла за болни деца, но не и самородни таланти, които се мъчат да си пробият път в едно състезание.

От своя страна, Халваджиян настоявал, че нейното появяване на сцената ще даде тежест на предаването и ще окрили младите момчета и момичета, които тепърва ще поемат по нейния път и ще се утвърждават. И тя щяла да бъде пример и вдъхновение за тях.

Лили обаче била категорична, че дори примерът и вдъхновението струват пари, и след като това ще се излъчва в пряк ефир, носи рейтинг не на участниците, а на продуцента. Така че той трябва да си плати.

Както е известно, арменецът не е особено щедър, а подобна сума не била предвидена в бюджета на шоуто. Лили също отказала и сега откриването на сезона ще мине без нея.

Няма как да поканиш такава звезда и да не й платиш, коментират фенове на певицата. С трици маймуни не се ловят, категорични са те.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *