Синът на Маги Халваджиян помля кола за 100 бона! Заби се в автобус!

БебоЕдинственият син на Маги Халваджиян и Кремена – Бебо, катастрофира в София.

Наследникът на мастития продуцент фучал из софийските улици с превишена скорост. Наближавайки спирка на градския транспорт, милионерският наследник не видял, че автобус  280 прави маневра за излизане. Вследствие, самонадеяният Бедрос Халваджиян се нанизал в рейса.

Силният удар разтърсил автобуса и изплашил пътниците. За щастие, се разминало без ранени. Най- много пострадал  лъскавия джип, управляван от Бедрос, марка „Рейндж Роувър“, който струва  100 бона.

Пътниците от автобуса трябвало да слязат и да продължат пеша до следващата спирка, а Бебо и шофьорът от градския транспорт останали да чакат КАТ.

Според свидетели, Халваджиян- младши не изпитвал особена вина, нито се притеснявал, нито се чувствал виновен. Той знае, че целият автопарк на семейството е застрахован, а ремонтът по смачканата предница и изпочупените фарове ще му излезе без пари. Освен това, няма как да се превърне в пешеходец, тъй като семейният гараж е пълен с коли и временно ще вземе някоя друга скъпа играчка.

Бебо кола

Маги Халваджиян и семейството му обичат пред зрителите да се показват като хора от народа, за да придадат на несекващото се морализаторстване и политическа агитация повече тежест. Истината обаче е, че арменската фамилия е натрупала вече поне няколко милиона. Най- вече от изпълнение на политически поръчки, които прокарват през предаванията си.

Наскоро Магърдич си купи ново возило по поръчка и заръча да бъдат извезани инициалите му на седалките. Съпругата му Кремена също препуска с лъскаво возило по улиците. Притежава и тузарски нощен клуб, само за отбрана вип клиентела. Съпругата на Бебо, Александра Енева, също свикна с лукса на богатата фамилия и не слиза от собствения си джип. Някои се шегуват, че семейството може да отвори автосалон, при това от най-скъпите.

Иначе, държат да се представят като на големи работяги. Магърдич е впрегнал цялата рода да работи в продукциите му – жена му е стилист, синът – оператор, снахата – хореограф, и пр. Но е ясно, че с тези професии, няма как да спечелят милионите, които кътат в банковите си сметки.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *