Женски бой в къщата! Брутален екшън между две от вип- ките!

Поредният грозен женски скандал ще взриви отново къщата на „Вип Брадър“. За първи път една от най- спокойните участнички ще излезе от кожата си и се разкрещя с цяло гърло.

Всъщност, конфликтът между Джулиана Гани и Миглена Каканашева тлее от самото начало на предаването. Силиконовата бомба открито показва неприязненото си отношение към дизайнерката. Миската обаче пресоли манджата с подмятанията си по адрес на бизнесдамата от Раковски.

Гани изтърси пред шеф Петров, че Мегз ударила майка си пред очите на нейната родителка. Случката се разиграла след участие на двете момичета заедно с майките им в кулинарно предаване. Родителката на Миглена предложила да закара майката на Джулиана до Пловдив.

Оттук обаче версиите много разминават. Силиконката твърди, че Мегз се държала агресивно към майка си и дори й посегнала. Възрастната госпожа Гани обаче твърди, че не е имало физическо посегателство, а само грозно отношение и обидни думи от страна на Мегз към родителката й.

Майката на Миглена Каканашева пък отрича дъщеря й да пътувала с тях в колата и твърди, че били само двете.

Така или иначе, обвиненията на Джулиана Гани ще отприщят брутална ответна реакция от страна на Мегз. Двете ще влязат в жестока саморазправа, която за едната бройка да прерасне и във физическа. От кадрите, които ще се излъчат в днешния епизод, се вижда как двете си крещят неистово в лицата и се бомбардират с грозни реплики.

След излизането на фолк певицата Мария, явно Миглена Каканашева ще изземе функциите й на скандалджийка номер 1 в къщата. Дизайнерката влиза направо с бутонките, ако само чуе нещо нелицеприятно за нея или за бизнеса й. Тя е решила да търси сметка на всеки, който не я харесва или изразява съмнения в дизайнерските й качества.

Въпреки че преди обвиняваше фолк певицата Мария, че се държи като мутра, сега самата Миглена Каканашева все по- често влиза в тази нелицеприятна роля.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *