Истината за Миглена Каканашева е повече от брутална! Ето каква бизнесдама е всъщност:

miglena-kakanasheva-10

Лека- полека истината за псевдо дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз излиза наяве. Мургавелката от малкото градче Раковски, която се хвали, че е голямата бизнес дама, а в същото време не може да сметне колко е две плюс две, се оказа поредната държанка.

Това разкри силиконката Джулиана Гани, която не крие, че не я харесва още от първия ден. На два пъти вече тя се изпуска и разкрива нелицеприятни истини за Миглена Каканашева. Първо, Гани заяви, че дизайнерката спи с… Ахмед Доган. После се опита да замаже положението, като се направи, че имала предвид сина му – Демир, който отдавна е спряган за нейно гадже.

Снощи за втори път Джулиана потвърди думите си, но този път не спомена имена: „Мегз я спрягат с доста богати турци. А в нашите среди всеки я знае каква е“. Шеф Петров се опита да защити псевдо дизайнерката, че хранела семейства и работела по цял ден, но силиконовата моделка му опонира, че не знае много други неща за Мегз.

Джулиана Гани се закле, че не лъже за твърденията си за Каканашева, нито се опитва да плете интриги. Блондинката заяви, че може да е всякаква, но никога винаги казва истината, тъй като така е възпитана, а има и брат свещеник.

megz

Още с влизането си в къщата, Мегз си пожела този сезон да е най- силният за бранда й. Тя използва престоя си в къщата, за да рекламира продуктите си от сутрин до вечер. Затова се гримира по цял ден, затова си измисли драмата с перуката и затова ходи все с едни и същи дрехи.

От време на време Каканашева се опитва да си придаде по човешки облик със сълзливите истории, че още не се била влюбвала, че не можела да открие подходящия мъж.

Но зад думите й си личи единствено студена пресметливост, а съквартиранта й Тото й каза в очите, че не може да гледа на връзките си с мъжете като на фирма. Но за нея си е точно така. Бизнесът с китайски джунджурии и парцалки  е удобен начин да се препират огромни суми пари, шушукат из родния шоубизнес.

Очевидно е, че Миглена е само кукла на конци, която трябва да създава впечатление на отрудена бизнесдама. Ограниченият умствен капацитет на мургавелката обаче създава сериозни спънки да го постигне. Опитите й да копира една или друга холивудска звезда, да имитира сляпо бизнесдамите, които е гледала по филмите, я правят само една жалка карикатура.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *