Брутално! Миглена Каканашева изтърси в очите на Мария: Ти си компаньонка!

maria-megz-4

Все по- брутални реплики хвърчат между Мария и Миглена Каканашева. Чашата обаче преля на снощните номинации.

Фолк певицата за първи път чу обидната реплика на Мегз от първия им спор, когато дизайнерката изстреля, че не си вади парите само с пеене. Докато Мария си говореше с още няколко съквартиранти за изцепката на дизайнерката, Миглена Каканашева не се сдържа и продължи да налива масло в огъня.

Дизайнерката заплаши фолк дивата, че ако продължава да я обсъжда в нейно присъствие, щяла да разкрие цялата истина за нея и името й щяло да бъде навсякъде.

Мария не се сдържа и я нарече психопат. При което Мегз изтърси: „Ти пък според мен си компаньонка“. Дизайнерката заяви, че предпочита да е психопат, отколкото да е като нея.
За да се сгорещи още повече скандала, шеф Петров скочи срещу Антон Стефанов. Но миньончето на поп- фолка не му остана длъжна и го насмете подобаващо, така че да си седне отново на дивана.

maria-megz-5

Мария обаче се разфуча още повече. Тя сготви и Мегз като я нареди, че едва ли като продава рокли по 79 лева се е сдобила с G- класа. Както и че много лае, но е на каишка.

Шеф Петров отново се навря между словесните шамари на Мария, за да предпази новата си дружка в къщата Миглена Каканашева. Но безуспешно.

Двете едва се узаптиха да прекратят бруталната размяна на грозни реплики. Фолк певицата сложи точка на спора, като заяви на Мегз, че ще я съди за наглите й думи.

Джулиана Гани също скочи срещу дизайнерката, тъй като още от самото начало не може да я понася. Силиконката изтърси, че поне Мария се е омъжвала два пъти, при това за стойностни мъже, а Миглена нито веднъж. Дизайнерката пък й отговори, че още не била открила любовта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *