Ето коя звезда влиза в „София ден и нощ“ + новият шокиращ съквартирант:

sofia-den-i-nosht-1

Какво ново очаква любимите ни герои от „София ден и нощ“?

Изненадата ще е участието на гост- звезда. Известният тв водещ Драго Драганов се включва в сериала. Неговият герой ще е новият шеф на Коко. Дали шеметът най- после ще открие истинското си призвание? Без съмнение обаче, забавните ситуации около него отново ще са много и ще веселят зрителите.

Най- после хубави моменти и за Рая. В последно време на красавицата изобщо не й вървеше. Сега обаче, пред Рая се отварят нови възможности за професионална реализация. Тя отново е щастлива и се впуска с всички сили в начинанието.

sofiia-den-i-nosht-2

Любовни трепети пък очакват София. След разочарованието с Боби, тя отново е влюбена.

Боби пък се е отдал на връзката си, която вече е доста сериозна. Но има един проблем: домът му е пренаселен! Той решава да се премести, но как ще реагират квартирантите му?

Симона продължава да е най- загазилата. Обърканата тийнейджърка е здраво затънала в собствените си интриги. Дали ще излезе от ситуацията и ще започне живота си отначало, или съвсем ще се съсипе?

Най- голямата изненада обаче е новият съквартирант – козата Гретхен. Как ще се озове в квартирата и какви ситуации ще предизвика, предстои да узнаем.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *