Рая от „София ден и нощ“ се Завръща! Виж Тук:

Страхотна новина за феновете на Рая от „София ден и нощ“! Красавицата Михаела Павлова, която изпълняваше ролята й в хитовата поредица, се завръща на екран.

Този път любимката на зрителите ще се изявява в уебсериала „Следвай ме“. Героинята на Михаела ще се включи във втория сезон на тийн поредицата, която пожъна голям успех с първите си епизоди. Засега не е известно дали новият й екранен образ ще е от добрите или от лошите, но със сигурност участието й ще бъде запомнящо се.

Михаела Павлова стана много популярна с участието си в „София ден и нощ“. Но беше и сред първите му звезди, които побързаха да напуснат. Тя не била доволна, че графикът й е изцяло ангажирано със снимките, а за основната й работа не оставало време.

Михаела е професионална танцьорка и хореограф в известна столична школа. Преди „София ден и нощ“, е участвала в няколко реалити предавания за танци.

Докато участваше в реалити сериала на Нова тв, красавицата изживя любовен романс с екранния си партньор Димитър Илков, по- известен като Дани. Връзката им обаче се изчерпала за няколко месеца. Но пък в сериала, Рая и Дани си остават една от най- обичаните двойки от феновете.

След като напусна, Михаела Павлова била затрупана с много предложения за участия в други проекти, които тя отхвърлила. Едва сега решила да приеме поканата за роля в „Следвай ме“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *