Ето коя гореща плеймейтка ще си мери силикона с Николета Лозанова във „Вип Брадър“:

Мощен плеймейтски сблъсък се очертава тази година във „Вип Брадър“. Засега е ясно, че две носителки на титлата „Мис Плеймейт“ ще мерят силикон в къщата. Едната е Николета Лозанова, а втората е тазгодишната победителка в конкурса – Магдалена Бадер.

Обстановката ще се нажежи още повече, тъй като в шоуто ще участват и претендентки за „Мис Плеймейт“, които обаче са се разминали с първото място. А това означава, че със сигурност ще търсят реванш.

Черешката на тортата пък е носителката на „Мис силикон“ Джулиана Гани, която също потвърди, че влиза във „Вип Брадър“. Тя е в лоши отношения и с Николета, и с Маги Бадер. Така че се очертава титаничен сблъсък.

За жегата под покрива на същата ще допринесат още две огнени дами, предстадителки на поп- фолка. Едната е Емануела, която ще е специална гост- звезда за 3 седмици. Тя няма да участва в състезанието за първото място. А втората е Сашка Васева, която със сигурност ще е сред най- атрактивните звезди в къщата.

magi-bader-17
Маги Бадер ще се сблъска в къщата с Николета и Джулиана Гани

От продукцията се опитаха да привлекат още две техни колежки – Мария и Емилия. Бившата половинка на Коко Динев обаче поискала чутовно голям хонорар от 300 бона, което отказало продуцентите. Мария продължава с преговорите, но и тя е поискала доста солидна сума, която едва ли ще получи.

Сигурен участник обаче е интелектуалецът Любен Дилов- син, за когото не е ясно как ще вирее сред толкова много силикон и поп- фолк. В къщата ще има и естрадна певица, която ще представи старата генерация. Това е Маргарита Хранова, за която също не е ясно дали ще може да понесе толкова много силикон.

Въпреки упоритите слухове, че във „Вип Брадър“ ще влезе скандалната Сузанита, продуцентът Нико Тупарев ги опроверга. Той призна, че 14- годишната щерка на Орхан Мурад много искала да участва. Но решението му било, че категорично няма да я пусне в къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *