Ето как е изглеждала Маги Бадер преди корекциите – СНИМКА:

Любопитно фото разкри как е изглеждала Маги Бадер няколко години преди да спечели „Мис Плеймейт“. И преди да се „разкраси“ с пластични корекции.

Снимката е от 2009 година, когато моделката е била на 17 години. На кадъра тя дори няма почти никакъв грим и въпреки това, лицето й изглежда доста по- свежо, отколкото е в момента. Чертите й не са като изсечени, както сега, вследствие на строгия й фитнес режим, а са били доста по- меки.

И, очевидно, устните на моделката са претърпели корекция с хиалуронова киселина. Бюстът й също е „ремонтиран“ с известно количество силикон.

magi-bader-20

Плеймейтката, която е само на 24 години, изглежда доста по- възрастна. Но причината не е само в тежкия грим, който носи. От прекомерни тренировки във фитнеса и диети, моделката се е стопила и състарила драстично. Чертите на лицето й са силно изострени, а кожата – повехнала, като подобен ефект се дължи на факта, че в тялото й няма грам мазнини, заради прекаляването със спорта.

Плеймейтката е абсолютна фитнес маниачка и не пропуска ден, без да тренира. Освен това, се храни със специално меню, богато на протеини, което да помага на мускулите й да се възстановяват от изтощителните тренировки.

Разбира се, за промяната във външността на моделката, трябва да се отчете и факта, че вече е майка. Маги Бадер има син на 5 години. Тя родила, когато била на 19 години. С бащата се оженили, но изкарали заедно само 3 години. Двамата си останали близки приятели, но всеки си има свой живот.

В момента плеймейтката има ново гадже, но няма намерение да го показва.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *