Ето какъв хонорар ще прибере Людмила Захажаева от „Мост уонтед“:

Людмила Захажаева се е цанила срещу мизерен хонорар да прави шоу в „Биг Брадър мост уонтед“. Една от най- колоритните участнички в историята на реалити формата се съгласила да влезе в къщата срещу 15 000 лева!

Единствената причина устата рускиня да се съгласи да участва е чисто финансова. Майката на Албена Вулева дължи над 3200 лева на „Топлофикация“, заради които наскоро я осъдили. Захажаева няма достъп и до банковите си сметки заради присъдата.

Така че, щом вземе хонорара, макар и скромен, веднага ще го използва по предназначение, за да си оправи борча.

По традиция, хонорарите в останалите формати на Биг Брадър, са доста по- скромни от ВИП- а. Но има толкова закъсали финансово родни знаменитости, че даже не се и пазарят с продуцентите.

Джино Бианкалата е другият участник в сезона, който е влязъл заради парите. След зверската катастрофа преди година и скъпоструващото му лечение в САЩ, всеки приход му е добре дошъл.

Други обаче са влезли само за реклама. Фолк певецът Константин е направил бартер в продуцентите да рекламират дискотеката му, докато той им прави шоу в къщата.

Плеймейтката Светлана Василева пък е влезнала, за да покаже как се е замогнала, откакто е гадже на Християн Гущеров. Тлъстата издръжка, която й осигурява бившия на Мария, се е отразила много на самочувствието на моделката. В предишния сезон тя беше свита и скромна, а сега се опитва да се държи като примадона.

Залязлата бръмчалка Зорница Линдарева явно също иска да напомни за себе си. Цели две години тя се беше скрила от медиите.

Най- висок хонорар е прибрала Луна. Фолк ветеранката си е договорила удобства и комфорт като за „Вип Брадър“, а продуцентите треперят за всяка нейна прищявка. Те разчитат именно на нея поддържа интереса към шоуто. Но на зрителите лудостите на Луна започват здраво да им писват. Всеки епизод е изпълнен само с нейните дивотии. Другата половина с тъпотиите на Динко. И от останалите участници не се излъчва почти нищо.

Дори фурията Захажаева трудно успява да привлече вниманието върху себе си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *