Динко от Ямбол се изложи жестоко още първата вечер в „Биг Брадър мост уонтед“! Ето какво направи:

Ловецът на бежанци Динко още първата вечер в „Биг Брадър мост уонтед“ се опита да преметне съквартирантите си.

Той бързо взе багажа си и се намести в отделната спалня, в която спяха Енджи и Мара Отварачката. Там вече се бяха настанили Зорница Линдарева и Светлана Василева, но той ги изгони, с оправданието, че има договор, според който му се полагала самостоятелната стая.

Двете дами затътриха багажите си към общата спалня, но в това време Биг Брадър съобщи на всички, че Господин /както му е истинското име/ няма никакви предварителни договорки и е с еднакви права като останалите. И извика ямболията да му прочете една лекция за кавалерството и честността.

Динко излезе като ударен с мокър парцал и изведнъж се превърна в образцов съквартирант. Върна двете дами в „терариума“ , но пък заяви, че ще спи сам на легло и не иска никой при себе си. Причината била, че спял гол. Той изгони дори  Дебора, която поиска да легне при него. Ами сложи си едни слипове, посъветва го тя.

Но въпреки мераците да легне с него, той я прати в друго легло. По тази причина Константин остана без място и се наложи да нощува в кралската спалня на Луна съвсем по братски.

Людмила Захажаева също се прехласна по мачото. Какво тяло, какви форми, истински мъж, богатир, похвали го тя. Динко се размекна и започна да прави стойки пред дамата, която може да му бъде майка. Тичат ли жените след теб, попита лукаво рускинята.

Тичат, ама аз толкова бизнеси имам да въртя. България имам да спасявам и нямам време за жени, въздъхна театрално  ловецът на бежанци и премълча, че последното му гадже избяга от него насинено от бой.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *