Джулиана Гани не спира да оплюва Енджи Касабие! Ето какво се случи:

Двете най- близки приятелки в последния „Вип Брадър“, Джулиана Гани и Енджи Касабие, са в открита война след края на шоуто.

Силиконката се изпокара с ливанката още към края на формата. А след като излезе от къщата, я нареди мощно в медиите. Джулиана Гани обвинява диетоложката в лицемерие и дори казва, че тя и Маргарита Хранова, са единствените й неприятни съквартиранти.

Енджи Касабие пък заяви, че не разбира защо моделката й скача. Двете уж се разбрали на финала на шоуто. Но много я заболяло от удара й, защото я приемала като сестра. Ливанката признава, че все още е готова двете да се разберат, то Гани е категорична, че няма да й прости.

Конкретната причина, която Джулиана изтъкна, за да развали приятелството си с нея, била, че подкрепила за победител Маргарита Хранова. А силиконката изобщо не понася естрадната легенда.

Гани изгори всички мостове към Енджи Касабие, но пък се разбра с най- неприятната си съквартирантка от самия старт на шоуто – Миглена Каканашева. Именно с дизайнерката беше най- бруталния скандал на моделката в къщата. Гани не спираше да я засипва с грозни и обидни епитети. И дори обвини Мегз пред съквартирантите, че посяга на майка си.
След шоуто обаче двете намерили доста общи теми и дори се сприятели, признава Джулиана Гани.

Енджи Касабие имаше тежък скандал и с фолк певицата Мария, която изкара само 3 седмици в къщата. Бившата на Християн Гущеров обвини ливанката, че завзела цялата им обща спалня, щом научила, че излиза.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *