Съпругът на Джулиана Гани не смее да излиза навън! Причината ще ви шашне:

Силиконката влезе в къщата на „Вип Брадър“ прясна младоженка и не минава ден, без да плаче заради раздялата с любимия.

Съпругът й Станимир пък не смеел да излезе от вкъщи. Фитнес инструкторът пазел примерно поведение, докато жена му е в предаването. Приятелите му звънели да го канят да обикалят заедно по заведенията, но той все им отказвал.

Преди да влезе в къщата Джулиана Гани го заплашила, че ако й изневери, докато тя е в шоуто, ще го изхвърли от апартамента си без да й мигне окото.

Станимир се притеснявал да не стане някоя интрига, ако си позволи да излезе навън да се позабавлява. Затова категорично отказвал да се вижда с приятели и да ходи с тях по заведения. Предпочитал да си стои вкъщи и като примерен съпруг да чака жена си да се прибере. Не искал да си има неприятности заради едното излизане.

Джулиана Гани и фитнес инструкторът Станимир се запознали преди по- малко от година. А в началото на септември узакониха връзката си като сключиха брак. Силиконката е луда по него и не спира да го хвали пред съквартирантите. Как я глезил, как се грижил за цялата къща, какъв секс правил. Когато се сети за него, очите на красавицата се пълнят със сълзи.

Джулиана е категорична, че той е мъжът на живота й и не би го заменила за друг. Близките й обаче гледат подозрително на бързата им сватба. Както стана ясно във „Вип Брадър“, силиконката е много богата наследница. Освен че притежава четири апартамента в Пловдив, тя разполагала и с крупната сума от 1 млн. долара, които получила от баща си.

Станимир пък избягал от родния си Димитровград, тъй като дължал пари на много хора. За капак, се оказа, че е и с криминално минало. Лежал 9 месеца в затвор в Гърция заради пласиране на фалшиви банкноти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *