Дъното! Женски бой в къщата! Вижте коя съквартирантка нападна Луна!

Нервите на една от жените в къщата на издържаха и тя нападна Луна. Само бързата намеса на Коцето, който успя да ги разтърве, предотврати женския бой в къщата.

Плеймейтката Светлана Василева се спусна върху фолк ветеранката, бясна от поредната й изцепка. Гаджето на Гущеров налетя на Луна и я напръска с бутилка вода. И най- вероятно щеше да й отскубне конската опашка, като фолк певецът Константин не беше успял да застане помежду им.

Светлана трябва да е свикнала да щуротиите на Луна, след като двете бяха заедно във „Вип Брадър“ преди две години. Но тогава плеймейтката беше тиха и кротка.

А в „Биг Брадър мост уонтед“ демонстрира доста агресивно поведение. От скромното момиче няма и следа. Сега Светлана си позволява да крещи и да се кара с всеки, а целта явно е да покаже новия си социален статус – гадже на милионерски наследник.

Разбира се, от продукцията не си дават много зор да налагат наказания на изкукуригалата фолк певица, която тероризира цялата къща. Както се случи преди месец и във „Вип Брадър“, когато на няколко пъти трябваше да изхвърлят шеф Петров от къщата, заради грубо нарушаване на правилата. Особено случаят, в който разкървави носа на Даниел Златков.

Луна още на втория ден пък посини крака на Людмила Захажаева, след като я ритна. Но отново не последваха никакви санкции. Няма наказания от продукцията и заради бруталния начин, по който Луна се гаври със съквартирантите.

Циркът на фолк динозавърката обаче вече стана изключително банален и непонятно защо се отразява до такава степен, че запълва почти всеки епизод на предаването. От останалите съквартиранти почти нищо не се вижда. Само ни се натрапва налудничавото поведение на Луна.

Разбираемо е, че нервите на съквартирантите няма да издържат. Но Светлана Василева явно искаше да покаже, че също като бившата на Гущеров, Мария, може да си позволи да се държи като мутра. Да вика, да крещи, да държи тон и дори да налита на бой.

„Големи звезди, няма що“, негодуват зрителите пред малкия екран.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *