Ето как се промени Светлана Василева, откакто е с Гущеров!

Плеймейтката Светлана Василева няма нищо общо с образа на наивно и тъпичко девойче, който ни показа преди две години във ВИП Брадър.

В момента Светлето, което ходеше като кученце след звездите и беше кротко и неконфликтно същество, излъчва самочувствието на богата и капризна жена. Тя има претенции към мисиите, не се подчинява на правилата, ходи облечена с най-новите си тоалети, докато другите са с униформи и никой не й прави забележка.

В новата мисия, в която всеки трябва да се пребори с демоните си и егото си, Светлето пророни няколко крокодилски сълзи и каза, че няма да се съгласи да участва, ако я накарат да прави нещо унизително и неприлично. Понеже Гущеров я гледал внимателно отвън и няма да позволи тя да го излага. Пък и самата тя не би искала да наранява чувствата му.

Докато Луна се примири да стане чистачка, готвачка и прислужница на другите. Динко остана вързан със свински опашки, колкото и унизително да е това за него, а Зорница Линдарева танцуваше на кол, Светлето ридаеше, че можело да я накарат да се изложи. Той ме гледа. Каза ми, че трябва да се държа достойно, хленчеше тя.

Мила, който и да е той, ако е умен човек, ще разбере, че не го  правиш нарочно, а изпълняваш мисия, започна да я убеждава Людмила Захажаева. Щом те е пуснал тук, значи ти има доверие и е готов да приеме това, което Биг Брадър те накара да направиш. То не може да те унижи. Никой не се унижава, ако си изпълни добре задачата.

Светлана обаче продължи да реве и да се тюхка. Явно Гущеров я е сложил на къса каишка и в момента тя е готова на всичко за него. Само и само да запази охолния си живот и скъпите вещи.

А в Брадъра е влязла, за да бъде наблюдавана не само от камерите, а и от новата й любов. И й е поръчано да излезе оттам с нов имидж на скромно девойче.

Това вече е трудна задача, но засега Гонзовица се старае, а според фолкаджийки на Мария й идело да й оскубе косата направо през телевизора.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *