Окончателно! Повече няма да има „Вип Брадър“! Ето с какво ще го заместят:

Нова тв  спира „Вип Брадър“ и „Биг Брадър“. Риалити форматите повече няма да се излъчват у нас. На тяхно място следващата есен ще има най- вероятно „Денсинг старс“ и нов сезон на „Х фактор“.

През последните години рейтингът на „Вип Брадър“ се сриваше главоломно, като тази година удари тоталното дъно. В същото време продуцентите продължаваха да плащат космически за страната хонорари на родните випове, с надеждата инвестициите да доведат до повишаване на интереса на зрителите. Но това така и не се случи.

За капак, тази година собствениците на марката – компанията „Ендемол“ влязоха в тежък конфликт с Нова тв. и продуцентите на „Вип Брадър“ заради участието на рапъра Ванко 1. Статия в британския вестник Гардиън разкри, че във вип къщата се подвизава осъден за трафик на жени. Скандалът беше огромен и едва ли е минал без последици за българските продуценти на формата.

На публиката пък й омръзна да гледа все едни и същи участници, които не спират да дефилират по телевизиите целогодишно. Омръзнаха скандалите и простотиите, с които продуцентите облъчваха зрителите с идеята да им е по- интересно. Но така и не им стана по- интересно.

А и да си кажем истината – у нас вече шоубизнес няма, така че вече няма откъде да се появят интересни участници, които да са изненада за публиката и да я приковат пред малкия екран.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *