Огромен скандал! Вестник „Гардиън“ нагази нашенския „Вип Брадър“ заради Ванко 1! Ето каква е истината за напускането на рапъра!

Снощи рапърът Ванко 1 неочаквано поиска да напусна „Вип Брадър“ поради влошено здравословно състояние, а от продукцията приеха на драго сърце внезапната рокада.

А дали излизането на скандалния рапър от къщата наистина се дължи на проблеми със здравето, или на нещо друго, научаваме от… авторитетния британски вестник „Гардиън“. В обширна статия на изданието се съобщава, че „трафикант на хора участва в най- голямото риалити шоу в България“.

„Гардиън“ се обръща директно по казуса към собствениците на Нова телевизия – шведската компания „Модърн Таймс груп“. Оттам отговарят на британския вестник, че участникът Иван Главчев – Ванко 1, вече е напуснал шоуто по… здравословни причини. Шведската компания заявява още, че в бъдеще селекцията на участниците ще бъде по- стриктна.

Британският вестник обаче съобщава малко по- различна версия. Появата на осъдения за трафик на жени рапър в национален ефир предизвиква лавина от оплаквания на зрители и организации. Което принуждава медията да вземе спешни мерки. Навярно на това се дължи и внезапното разболяване на Ванко 1,  който описа състоянието си като „обострен гастрит и бронхопневмония“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *