Жестоки номинации във ВИП Брадър! Вижте кой ще изхвърчи:

Мегз ти коя сиНоминации, по-жестоки от предизборна битка се разиграха във ВИП Брадър.

Само трима души не бяха посочени за изгонване, но всички останали бяха в кюпа. Един, защото е безличен. Друг – ащото е лигав. Трети, понеже бил в единия лагер. Четвърти, защото не уважавал храната. Пети пък, че не бил комуникативен.И така… всички под ножа.

Рекорден брой номинации – цели девет си спечели Мегз, която е явно недолюбвана от всички. Аргументите бяха – вре се навсякъде, дава си мнението без да я питат, нездраво любопитна, демонстрира самочувствие, дразни с каканиженето си, реве за перуката си, докато Ваня Шерева девет часа стояла със счупен маникюр. Претенциозна, досадна, лепка, посредствена, дразнеща.

Всеки извади по един аргумент и буквално я закопа. До едно време тя се усмихваше надменно, но след петата номинация усмивката й помръкна и едва сдържа сълзите си. Оказа се, че не е толкова лесно да си мразен от всички и предаден от приятелите си, които преди това лично си предал.

Моделиерката, която пристигна с шест куфара и си сменя дрехите на два часа, има всички шансове да си прибере багажа първа.

Антон шеф ПетровДругите двама бяха шеф Петров и Антон Стефанов. Очаквано след конфликта, който избухна между двамата, съквартирантите поискаха единият да се махне, за да утихне Къщата.

Припомняме, че конфликтът избухна като бомба в момент, в който Шефът презентираше таратора си и разказваше за произхода на краставицата, стигайки чак до Александър Македонски. Антон избухна в неистов и неконтролируем пристъп на смях и избяга на двора да се посмее на скрито. Това обаче не остана незабелязано от Шефа, който го заклейми, анатемоса го, обяви го за отрепка, заяви, че повече от трима души няма да дойдат на погребението му, защото е безличен и го довърши с определението „ла*но“.

Петров плачеЖурналистът се обиди и отказа да сяда на масата с шефа. Отказа и префинените му манджи. Това още повече отключи агресията на Петров и той го нарече мижитурка.

Аз не мога да търпя крясъци и вербално насилие, призна Антон.

Антон хиленеДоста от съквартирантите обаче признаха, че готвачът ги товари с непрекъснатите си презентации и   викове никой да не пипа хладилника и даже някои се страхуват от него.

Но в понеделник няма да си тръгне той.

Нито пък номинираната от почти всички Мегз.

Ще си тръгне Антон Стефанов, защото не е интересен и няма какво друго да покаже, освен цупене, прогнозират зрителите.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *