Брутален екшън във Вип Брадър! Мегз нокаутира Мария! Ето какво се случи:

maria-megz-2

Мария и Миглена Каканашева се хванаха за косите за всеобщо изумление на всички в къщата. Двете влезнаха като приятелки, но май ще излязат като върли врагове.

Свадата започна от спорната постъпка на фолк певицата да даде 3000 лева за благотворителната кауза на „Биг Брадър“, вместо да играе кючек за 500 лева.

Малко след това обаче, Мария подметна, на достатъчно висок глас, за да я чуе дизайнерката Мегз: „Да видим бизнесдамите какво дават“.

И последва буря…

Мегз скочи като ужилена и заяви, че обръщението й е било много грозно. Дизайнерката напомни на фолк певицата, че не се парадира с благотворителността и тя не се прави за лични цели. Мария обаче й опонира, че не го прави заради себе си, а заради дъщеря си – за да не я изложи по някакъв начин.

Фолкаджийката продължава да се държи арогантно и предизвикателно. Накрая Мегз не се стърпя и изцепи: А ти коя си? Твоите пари от песни ли са изкарани?“

Репликата й нокаутира Мария, която изпадна в амок, но се направи, че не я чула.

maria-megz-3

Тя не можа да спи цяла нощ от обидата. Разтърсена от унизителните думи на дизайнерката, Мария изля душата си и разкри бруталната истина за раздялата си с Християн Гущеров и униженията, на които я подлагал той, откакто не са заедно.

А иначе, че Миглена Каканашева е пишман бизнесдама и не борави със собствени пари, е ясно на всички на къщата. Не случайно съквартирантите заеха изцяло страната на Мария в конфликта.

Фолк певицата съответно номинира по- късно дизайнерката, а аргументите й бяха размазващи. Мария заяви, че настроенията на Миглена постоянно варират между двата полюса. И дори на моменти се държала налудничаво, с което я плашела.

Дизайнерката стана рекордьорът на вечерта по броя спечелени номинации – цели девет. Повечето съквартиранти се оплакаха, че Каканашева постоянно натрапва мнението си, бърка се, където не й е работа, държи се грубо и арогантно. А Ваня Щерева отбеляза, че се радва на привилегии, свързани с ежедневното й разкрасяване, които жените в къщата могат да само да сънуват.

Очевидно конфликтът между Мария и Миглена тлее от повече време и едва ли е започнал сега в къщата. Но каква е причината за него, засега не е ясно.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *