Жени Калканджиева РАЗМАЗА манекенката Розмари! Ето как я Подреди:

Жени Калканджиева избухна срещу скандалното поведение на манекенката Розмари Тишер във „Вип Брадър“. Шестата по красота в света изля недоволството си в гневен пост в социалните мрежи:

„Аз познавам много манекенки… ама многоооо… Но, по-глупава от Розмари, никога не съм срещала през целият ми професионален и житейски път. Не съм лоша, но тъпотията не мога да я разбера… Благодаря на всичките ми момичета, че не са като нея… Съжалявам, че не мога да вляза и да оскубя ташаците на този фитнес-лайнар. Или да я оскубя за косата тази германска селянка, която май си има приятел в Германия. Ивет Фешън, да се самосезират и да спрат да уронват престижа на моделите или да започнат да се грижат за тях“, пише Жени Калканджиева.

Красавицата от българо- германски произход се оказа скрита лимонка, но изненадата не беше никак приятна за зрителите.

Още с влизането си в къщата Розмари заяви, че си има приятел в Германия. Половин месец по- късно, манекенката най- безсрамно започна да пъшка под завивките със съквартиранта си Ричард.

Розмари първоначално се дърпаше и отказваше да пусне на Ричард, защото не искала родителите й да я мислят за „боклюк“. Но има- няма два часа след гръмките й думи, манекенката се отдаде на интимни ласки с фитнес- инструкторът.

Той пък най- безочливо заяви, че Розмари не е негов тип, а само задоволявал нагона си с нея. После обаче се издаде, че всъщност целта му била да стане интересен на зрителите и да стигне до финала на шоуто.

Розмари явно също реши да се възползва от възможността да се сдобие с популярност у нас, тъй като никой не я познаваше преди „Вип Брадър“. И двамата с Ричард, изключително нескопосано, започнаха да се правят дори на… влюбени.

Но на всички е ясно, че пошлото театро е само с цел да се сдобият със слава след шоуто и да извлекат някакви дивиденти.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *