Жени Калканджиева срази новата „Мис Бългaрия“! Ето как я подреди:

Жени Калканджиева отправи тежки критики към новата „Миc Бългaрия“ Тамaра Георгиева. Шестата по красота в света заяви, че носът на скандалната победителка наистина е голям и тя лично не би я допуснала да се яви на конкурса в този вид.

„Да беше го намалила преди конкурса. Има толкова клиники“, срази пишман красавицата Жени Калканджиева.

Бившата шефка на „Визаж“ заяви също, че Тaмара не изглежда добре дори с грим, тъй като не е направен добре.

Калканджиева посъветва новата „Мис“- ка да наблегне на благотворителната дейност, за да успее да се реабилитира по някакъв начин. Припомняме, че Тaмара Георгиева категорично отказа да върне короната.

Това, което може поне малко да ни радва е, че тя няма да ни представлява на „Мис Свят“, успокои зрителите Жени Калканджиева. Според нея, короната няма да донесе щастие на носителката й, нито на близките й.

„Да си коригира леко нослето. Иначе ще я преследва цял живот“, пошегува се шестата по красота.

През последните години „Миc Бългaрия“ се организира от Ирина Папазова, след като Жени Калканджиева се отказа. Според нея, конкурсът трябва да се провежда по съвсем различен начин. За да има добър кастинг от момичета, трябва да се излъчва по телевизията, категорична е тя.

Преди години, „Миc Бългaрия“ се провеждаше под формата на реалити шоу по несъществуващата вече Тв 7. Тогава с организацията се беше заела Вили Сечкова. Но е факт също, че това е доста скъпо начинание, което едва ли в момента някоя медия може да си позволи.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Жени Калканджиева срази новата „Мис Бългaрия“! Ето как я подреди:"

  1. Siap   27.01.2018 at 3:53

    Много си е хубава жената. Нищо и няма на носа.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *