Елена Петрова върти опашка около мъжа си! Иска да си върне гръцкия милионер! Виж тук:

Елена Петрова сватбаЕлена Петрова буквално играе собствения си образ в новия български сериал „Ние, нашите и вашите“, който тръгна по Нова телевизия.

В доста наивистичния сюжет на филма тя е в ролята на многострадална красавица, която е зарязала богатия си и уважаван съпруг – гръцки милионер, и е тръгнала да преследва любовта в лицето на Кирил Ефремов – роден футболист и собственик на квартална кръчма, в която продават пържени крилца и се лее много бира.

В живота положението на актрисата е същото. Тя заряза богатия си мъж Аристотелис Фотилас, който е бивш шеф на „Теленор“ и „Мултирама“  и се хвърли на врата на режисьора Мартин Макавеев, който бил голямата й любов. Двамата живяха заедно над година, но тя заговори за брак и Макавеев тутакси я заряза.

Елена изпадна в немилост, ролите й в телевизията внезапно секнаха, а съпругът-рогоносец прие да се грижи за двете им деца – близнаците Изабела и Александър, но не и за разблудната си съпруга.

Във филма, както и в реалния живот, Петрова също се появява с „багаж“ от две дъщери и майка. А Ефремов пък има трима сина. Недоразуменията между децата изграждат сюжетната линия, а засега са заснети 22 серии и не се знае ще има ли тази телевизионна боза продължение, тъй като е прекалено наивна и няма перспектива за развитие на сюжета, освен ако младоженците не си намерят по някой любовник.

Елена Петрова ние..Актрисата явно умее да се оправя с деца, защото по време на снимките всички дечурлига се влюбили в нея. Тя ги водела на пица или на сладкарница и хлапетата буквално я обожавали. Само че собствените й деца не живеят с нея, а при баща си в Гърция. Затова тя се надявала след филма да се събере с гръцкия си съпруг. В момента той плаща образованието на близнаците в скъпо частно училище и майка им ги виждала само през ваканциите.

Пред свои приятелки Елена споделяла, че се е „наиграла“ и иска да даде шанс на мъжа си, като се върне обратно при него. Гордият грък обаче отказвал да приеме красавицата, защото не вярвал във верността й и не бил сигурен дали няма отново да го окичи с рога.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *