В къщата стана страшно! Ваня Костова НАШАМАРИ Кулагин след невиждан психотормоз! Карбовски Изригна срещу ГАВРАТА на Нова тв:

Напрежението в къщата достигна връхната си точка и се стигна до бой между … Ваня Костова и Валентин Кулагин. Естрадната легенда нашамари гримьора- психопат, който не спря да я тормози и обижда дни наред. 

Кулагин си набеляза Ваня Костова за поредната жертва в къщата, след като тя му отказа да се нанесе в нейния апартамент след напускането на колежката й Ева. Въпреки това, гримьорът се самонастани. Но триумфът му не трая дълго, тъй като от продукцията предложиха на Ваня Костова да изнесат второто легло от апартамента. И така Кулагин трябваше да се върне в неговата спалня.

Бесен от поражението си, гримьорът започна невиждана словесна атака и психо тормоз срещу легендарната певица. При един от поредните скандали между двамата, Кулагин заявил, че иска да напусне шоуто по собствено желание. А малко след това Ваня Костова не се стърпя и му удари няколко шамара, след като гримьорът я нарече „дъртанян“.

Кулагин вече трябваше да е изхвърчал от къщата цели два пъти, ако продуцентите на „Вип Брадър“ се придържаха към правилата на играта: първо, защото натика чиния с риба в лицето на Божана Кацарова, и второ, когато разби вратата на къщата и излезе при охраната, за да си търси козметиката. Психоложката на „Вип Брадър“ Ани Владимирова обаче продължава да твърди, че Кулагин всъщност бил добър човек, а злият му характер бил маска и може да съжителства с други хора.

Продуцентът Нико Турапев пък гази всички възможни етични норми и оставя психопата Кулагин да се вихри в къщата и да издевателства над останалите участници в шоуто, като ги обижда и унижава. И го прави, въпреки че рейтингът на шоуто му този сезон категорично отстъпва на конкурентите от „Фермата“ по БТВ. Но явно нищо по- интересно не може да измисли.

Ето какво написа журналистът Мартин Карбовски по повод патовата ситуация с Ваня Костова в къщата на „Вип Брадър“: „Настоятелно и с уважение бих искал да помоля ръководството на Нова да прекрати тормоза и унижението над Костова. Жената, която изпя най-красивите и нежни песни, е подложена на унищожение от телевизията. Не мога да повярвам, тази жена е обиждана на „стара“, на нечистоплътна, на „шемисепраиназвезда“ и най-грозното: „катоеболнакаквоправитука“. Толерантността към гримьорите се превръща в унижение към диабетиците и хората с високо кръвно. Това е позор

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *