Боза! Кой пусна на екран „Ние, нашите и вашите“?

ниеВсе по-безумни сериали тръгнаха по родния екран, но този път рекордът удари филмът „Ние, нашите и вашите“.

Направен по подобие на американския „Стъпка по стъпка“, който бе излъчен у нас преди десет години, нашенската така наречена комедия просто оставя зрителите безмълвни с плоския си сюжет и измислените ситуации, които сценаристите бълват, за да запълнят времето.

Явно Нико Тупарев е решил да си запълни времето извън Брадъра и да смъкне някой лев от Нова телевизия, чийто слоган напоследък е „Ние подкрепяме българското кино“. То добре го подкрепят, ама да подкрепят нещо наистина стойностно, пишат възмутени зрители.

Филмът е повърхностен, сякаш е направен да се дадат роли на Елена Петрова и Кирил Ефремов и на още стотина души да се изявят. И да вземат някой хонорар.

ние1Обстановката в дома на Ефремов е безумна, в училището още повече. Героите попадат в ситуации, които би трябвало да са комични, но всъщност са нелепо трагични, недоизпипани и глупави.

Обстановката в училището е още по-нереална – елитен лицей с пет учителя на кръст и десет ученика – статисти. Явно няма пари за фигуранти и училището е празно. А за капак директорът сваля всяка майка и учителка и яде суши по кимоно в кабинета си.

Спрете тази боза, негодуват зрители. И заплашват, че ще минат изцяло на турски и индийски сапунки, в които поне има някаква интрига, докато тук интригата е кога ще свърши серията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *