Истини за оралния секс

Различни изследвания са открили някои истини за оралния секс, който може да е чудесна добавка към интимния ви живот и да разбие рутината в леглото, ако го практикувате отговорно.

Сексуален стимулант за мъже и жени „ЕРЕКТИН МАКС“

секс

Съществуват много митове за тази сексуална практика, въпреки това само учените могат обективно да ни информират по темата, което може да ви помогне да решите дали да го практикувате с вашия партньор.

ПАЗЕТЕ ЗДРАВЕТО СИ!

1. Зараза с НРV. Според научно онкологично издание, заразяването чрез човешки папиломен вирус е главната причина за раковите тумори на езика, небцето, гърлото.

2. Жените са по- щастливи. Изследване на Щатския университет в Ню Йорк доказва, че когато жените правят ораленсекс1 секс са в по- добро настроение.

3. Предпазва от прееклампсия (проблемна бременност). Холандски учени разкрива, че ако една жена прави орална любов , особено ако гълта спермата, е по- малко вероятно да има проблемна бременност. Може и да се избави от някои неприятни симптоми по време на бременността като сутрешното гадене.

4. Предпазва от изневери. Мъже, които задоволяват с орална любов партньорките си, по- рядко се оказват рогоносци, пише в научно издание по психология.

5. Рак на хранопровода. Според учени, оралният секс директно е свързан с рака на хранопровода, особено при мъжете.

Не забравяйте, че най- важното при практикуването на този вид секс, е добрата хигиена!
Секс съвети на Наталия Кобилкина. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/ld11mg2qCAQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *