Как да върнеш желанието за секс?

Понякога в живота настъпват промени, които не зависят от самите нас. Въпреки че всичко в семейството е наред, желанието за секс изчезва и сякаш нищо не е в състояние да върне тръпката от онези отминали дни. Намаленото либидо предизвиква неприятни проблеми, загуба на доверие между партньорите, недоразумения и скандали, а в крайна сметка си отива и любовта.

„Еректин Макс” – върни радостта от живота

за силно либидоПсихолози от САЩ обясняват, че всяка връзка преживява трудни моменти. Понякога това се дължи на рутината, друг път на вредните навици и стреса от напрегнатото ежедневие. Наличието на подобни симптоми обаче съвсем не значи, че отношенията ви са изчерпани и никога повече няма да сте в състояние да си кажете нещо ново.

Съществуват няколко основни метода, с чиято помощ огънят отново може да бъде възпламенен. Ето кои са те:

Здравословен живот. Ако сте изпаднали в тъмната яма на нежеланието и с ужас очаквате настъпването на вечерта, значи при вас самите нещо не е наред. Крайно време е да смените програмата и да забравите за своите вредни навици. Заменете безкрайното висене пред компютъра или телевизора с приятна разходка сред природата, изхвърлете пържените картофи и вафлите, а на тяхно място сложете в чинията пресни плодове и зеленчуци.

Двигателната активност. В много случаи заниженото либидо е пряко следствие от липсата на движение. Кръвоносните съдове се запушват, мускулите деградират, сърцето е изморено, а жлезите с вътрешна секреция сякаш напълно са забравили да произвеждат от хормоните на щастието. Решението е едно – повече движение и мускулно усилие. Само така ще преборите стреса и ще впрегнете в работа всички органи на вашето тяло.

Намалете стреса. Този бич на съвременното общество ни вкарва в много неприятни ситуации, а когато става с натрупване – може да предизвика и купища здравословни проблеми. Скорошно изследване доказа, че хората неможещи да се справят с високите нива на стрес са в пъти по – лоши любовници от онези, които са намерили своя начин да освободят напрежението. Как да разпускате решавате самите вие, но нека да не става чрез употреба на алкохол, наркотични вещества или преяждане. Пуснете си хубава музика, излезте на чист въздух, раздвижете се – ето това ще докара положителните резултати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *