Татуировка на пениса увеличавала ерекцията

Татуировка на пениса

Поставянето на татуировка върху пениса водило до увеличаване на ерекцията при силния пол. Мераклиите обаче трябва да изтърпят ужасни болки и да понесат риска от сериозна инфекция. По думите на татуисти, услугата станала хит в последно време, а цената за поставяне на картинка върху достойноството е около 50 евро.

Медици съветват желаещите да подхождат с голямо внимание и да не се подлагат на подобни операции у дома. Освен тежки инфекции, татуировката върху пениса може да предизвика и някои характерни мъжки заболявания. Най-голяма опасност се криела в невнимателното боравене с иглата, която може да прободе и спука кръвоносен съд.

Това първоначално ще доведе до изпълване на члена с кръв, но в последствие ще предизвика еректирала дисфункция. Казано с други думи, в сублимния момент до половите органи няма да достигне достатъчно количество кръв и мачовците ще останат незадоволени и посрамени.

Въпреки угрозата обаче, мнозина предприемали рискованата крачка с вярата, че наистина ще увеличат възможностите си. Най-често били татуирани хумористични надписи като „такси”, „обществен превоз”, „само за теб” и други подобни. Втори по популярност били женските имена, а доста често мъжете поставяли и интересни йероглифи, които никой не знае какво означават.

Не така лековерен обаче се показал немецът Андреас Мюлер, който заложил на сигурна карта, преди да предприеме процедурата. Един хубав ден той чул обява по радиото, че проиводителите на известната марка автомобили „Мини Купър” обявяват конкурс за най-откачена татуировка.

39 годишният Мюлер не се поколебал да изпише думата „Мини” върху пениса си и действително спечелил чисто нов автомобил. Докато го татуирали, до него имало жена, чиито вид поддържал достойнството му в готовност за работа. След като седнал в новата кола, Мюлер заявил, че е много доволен и не го интересува какво ще говорят хората.

🙂 В Египет танцуват, за да получат ерекция. Виж как:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *