Потрес! 10- годишната Зоя редовно правила секс в интернет!

Станимир Тодоров

Психолози и полицаи са потресени след последния случай. Спомняте ли си за последния заловен педофил? Имаше две деца на 5 и на 10 години, които бяха заснети в провокативни сцени.

Така… Оказва се, че 10-годишното момиченце Зоя и нейното  5-годишно братовчедче, с което се събличат и симулират секс, е чатила и друг път с педофили. Детето самичко си признало това си прегрешение пред психолози, които я разпитвали за контакта й с уличения педофил -три пъти по-възрастния от нея Станимир Тодоров.

Преди да попадне на него, тя си чатила и с други дърти мераклии за млада плът. Компютърът й бил подарък от татко й, който заминал на гурбет в чужбина. И човекът и купил камера и слушалки, че да има контакт с нея и семейството си.

Но след скандала, нейните родители толкова се притеснили, че децата им са попаднали в секс скандал, че се почувствали омерзени, че трябвало да обясняват как са попаднали голите снимки на техните деца в интернет, коментира полицай, запознат със скандала.

Според комшиите, семейството било много хубаво и те също са потресени от случката – те са отзивчиви, внимателни и възпитани. Освен това майката на детето Гергана е била учителка по математика. Но от няколко месеца била отпуска по майчинство.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *