Красавиците на Европейското по футбол!

Чешкият модел Алена Середова, съпруга на Джанлуиджи Буфон

От днес светът е футбол и всички тръпнем в очакване, кой ще спечели титлата, кой ще вкара най-много голове, кой ще е издънката на първенството и кой ще стане любимецът на публиката.

Е това е голямата част от въпросите който вълнуват мъжката част от фенската маса. Но няма начин да не обърнем внимание на красивото извън коженото кълбо, а това е именно нежната част от националните отбори или по-просто казано жените на националите. Този път колегите от Англия са наредили най-привлекателните, красиви и ослепителни дами на Евро 2012. И така да видим сред най-харесваните жени на първо място се нарежда Алена Середова. Шармантната чехкиня е щастлива най-вече за това, че жребият на

Ослепителната Ирина Шейк

първенството размина  родината й и Италия, така красавицата ще може да вика и за Италия на съпруга си, и да стиска палци за родната Чехия. На последното световно първенство една от най коментираните двойки бе Икер Касияс и Сара Карбонеро. Привлекателната  журналистка пак ще е до скъпия си и до любимата Испания, стискайки палци за нова титла на „ла фурия“. Красивата рускиня Ирина Шейк пък ще гледа изгората си, пък даже да не е на стадиона. Разбира се, тя ще се следи играта на „Сборная“ и вероятно ще моли двата отбора да се сблъскат на финала.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *