Любо Ганев се хвали в сайт за запознанства, че членът му е 20 см в профил

Любо Ганев

  Секс тройки и необвързващи връзка търси Любо Ганев в интернет. Това показва профилът на бившия во­лейболист в сайта „Гепи ме“, създаден специално за любители на еднократни палави приключения. Там спортистът се радва на висок рейтинг сред потребмтел-ките и статистиката сочи, че е сред най-търсените мъжаги.

 Любо Ганев е описал подробно сексуалните си предпочитания и печели мацките именно с открове­ността си.Той обяснява, че мечтата му е да се озове в кревата с две жени, и приканва разкрепостените дами да му пишат. Публично признава, че си е създал профила, за да създаде дискретна връз­ка и да практикува групов секс.

 Лесно раздава и телефо­на си, провери наш репортер. След горещ чат от около две минути, той веднага издиктува номера на мобилния си телефон -0888 330 053. Обаждане от мнимата нимфоманка обаче така и не получи.

  Всички желаещи обаче могат да се свържат с него, при условие че обичат нес­тандартния секс.

 Любо Ганев уточнява в краткото описание на предпочитанията си, че държи на аналния секс, а и се възбужда да играе различни роли. Дамите на­среща му пък трябва да са настроени за приключе­ния и с чувство за хумор. Освен това трябва да са любителки на големите размери, защото волейбо­листът сам се е похвалил, че членът му е 20 см, което е доста над средните за България 13 см.

 Дами, озовали се в лег­лото му, пък споделят в „Гепи ме“, че е невероятен мъж и въпреки че „не обезкосмява краката и ръцете си“, е любовник от класа.

 Интернет подвизите му вероятно ще сложат край на връзката му с „Мис Силикон“ Лили Иванова.

 Напоследък волейболис­тът се подвизаваше с едрогърдата госпожица, адашка на естрадната певица, но едва ли връз­ката им е сериозна, щом търси секс със случайни непознати.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Любо Ганев се хвали в сайт за запознанства, че членът му е 20 см в профил"

  1. кудука   05.05.2012 at 0:15

    Критическата възраст на никого не прощава……

    Отговор
  2. Мариета Кънчева   21.05.2012 at 0:08

    ДА СИ ГО ВРЕ В ГЪЗА КАТО МУ Е ГОЛЯМ :))))

    Отговор
  3. я   11.08.2013 at 0:52

    Защо не оставите човека на мира???????? 999.99 процента от семейните и обвързаните са там и се правят на жертви, а той поне си е на „светло“…. а останалите са се покрили като мишки, че ги е страх са те ги изловят половинките им. Кой нещастника ???…. Този човек, който има доблестта да си покаже лицето или другите, които се крият и се представят за жертви??

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *