Бразилка продава девствеността си, за да помага на бедните!

Катарина Мильорини

Катарина Мильорини е 20-годишна студентка от Бразилия.

Момичето е обявило за продан своята девственост, за да помогне да се построят жилища за бедните в южната част на Бразилия. Началната цена е 160 000 долара. 90 % от крайната сума от търга ще бъде използвана за целта, а 20 000 долара ще се използват от австралийски филмов екип за документиране на събитието. Разбира се, когато говорим за секс и пари, обикновено хората мислят, че този, който предлага секс за пари е проститутка.

Бразилката предлагаща девствеността си

Но Катарина отблъсква всички подобни намеци на хората. Тя приема всичко като бизнес. Според нея, това е шанс за пътуване, участие във филм и бонус. Ако се направи веднъж в живота, това не е проституция – точно както, ако направиш някоя красива снимка веднъж, това не те прави фотограф. Катарина признава, че е романтичка и вярва в любовта.

Колкото до екипа за снимките, те смятат да уловят нейните емоции преди и след първото й сексуално общуване. Печелившият трябва да носи презерватив, а също ще бъде тестван за болести.

Сексът ще се осъществи на самолет с полет от Австралия към САЩ, което означава, че ще се заобиколят международните закони за проституция. Търсят се и девствени представители на силния пол.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F0qaK9EWj58

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *