Джей-Ло по боксови ръкавици в скандална фотосесия

Дженифър Лопес

Джей-Ло за пореден път отвя конкуренцията, като засне скандална фотосесия по боксови ръкавици и лъсна готова за бой в последния брой на списание „V”.

„Нашата Джей определено не е расла като цвете в саксия и сега още повече затвърди славата си на твърда мадама”, казват нейни приятели. Този път обаче тя надмина и себе си, като по време на снимките надяна протектор за слабините, с който да се пази от удари под кръста. Темата с бокса е любима открай време на непримиримата Джей – Ло и самата тя я определя като символ на своя боен дух.

„Мога да поема много удари и пак да продължа напред. Тренирана съм като професионален боксьор, който ще издържи всичките 15 рунда без да падне. В състояние съм да нокаутирам всеки противник” – казва звездата за себе си.

Адриана Лима и Даутцен Крус

Изненадите в мартенския брой на модното списание не спират дотук, защото на страниците му блясват хванати за гушите и топмоделките Адриана Лима и Даутцен Крус.

Насъскани до краен предел, изпълнени с решителност и готовност за битка до последна капка кръв, красавиците на Виктория Сикрет размятат юмруци, облечени в ефирни рибарски мрежи и високи токчета.

Гледката на разголените жени, вкопчили нокти една в друга е неповторима, а грубият грим и откровени погледи ги карат да изглеждат неотразими. Определено, фотографът Марио Тесио е получил и допълнителен стимул за добре свършената работа, който няма да може да върне, дори и да иска.

Джей – Ло:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *